HISTORIE

In 1991 is Hopstaken Consultancy onder de naam Hopstaken Consultants opgericht door Dhr. Ton Hopstaken en echtgenote Mevr. Joke Hopstaken-Van Landeghem.

Ton heeft met zijn jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitssystemen implementatie vele bedrijven begeleid naar het behalen van diverse ISO, HACCP, CENELEC, VCA* VCA** en BRL certificaten, waarbij Joke de drijvende kracht op gebied van kantoormanagement.

Zij hebben de basis gelegd voor een succesvolle en solide bedrijfsvoering waarbij vele klanten konden bouwen op vertrouwen, daadkracht, expertise en integriteit.

In november 2018 heeft Nicole Mol-Hopstaken de stap gezet om het ondernemerschap op te pakken en het bedrijf van haar ouders voort te zetten onder de naam Hopstaken Consultancy. 

Nicole heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven op gebied van  begeleiding in organisatie management en procesoptimalisaties, waarbij verandertrajecten en klantgerichte samenwerkingsoptimalisaties op zowel nationaal als internationaal niveau centraal  stonden.

Met haar expertise en visie op “VOORUITGANG CREËER JE SAMEN” bouwt ze aan langdurige en resultaatgerichte samenwerkingen met haar opdrachtgevers.

20190108_124224584_iOS.jpg

Hopstaken Consultancy

Basaltdijk 3

4706 DP Roosendaal